Over mij

Be you that’s your superpower

Mijn naam is Jeanne Linneweever. Ik ben getrouwd en moeder van drie kinderen.  Als ervaringsdeskundige ken ik de uitdagingen die AD(H)D in combinatie met HSP (hoog sensitiefpersoon) in je leven kan geven. 

Vroeger paste ik mezelf aan anderen aan, zodat ze mij begrepen. Fysiek kreeg ik zoveel klachten, ik voelde me niet goed. Ik was echt helemaal op. Ik had altijd het gevoel dat er meer in mij zat dan eruit kwam. Er moest iets veranderen. Wat kan ik zelf in actie zetten? Op mijn 18e ben ik aan de slag gegaan. Hoe kom ik in mijn kracht? Hoe kan ik helemaal mezelf zijn? Zelf heb ik beperkende blokkades aangekeken en opgeruimd. Het werd een hele zoektocht en ik kan inmiddels zeggen…dat het heerlijk voelt.

 Ik heb het altijd fascinerend gevonden hoe het brein, geest en lichaam samen werken. Daarom heb ik verschillende opleidingen gevolgd op het gebied van persoonlijke groei. Ik ben UniqByou gestart, omdat ik anderen wil inspireren om te blijven geloven in zichzelf!
Om met mijn expertise en mijn ervaring echt een verschil te kunnen maken in een positieve duurzame verandering.  Iedereen heeft zijn eigen unieke blauwdruk. Dat is zo gaaf!
De uitdagingen en obstakels die ik heb aangepakt om zelf de beste versie van mezelf te zijn, ik gun iedereen dit gevoel van vrijheid.

 De afgelopen jaren werk ik ook als bestuurslid van de ENCA, dit is een wereldwijde organisatie voor Jeugdreuma patiëntenorganisaties. Inmiddels kan ik wel zeggen dat ik ervaringsdeskundige ben, hoe het is om de uitdagingen aan te gaan met een chronische ziekte, ook in mijn gezin. Deze eigen ervaring en kennis zet ik ook in de coaching.

Coaching

Kind & ouder

Persoonlijke begeleiding voor kind en ouder.

Lees verder→

Jongeren

Zelf de regie pakken over je brein, hoe tof is dat.

Lees verder→

Volwassenen

Werk aan steeds meer rust in je hoofd en lijf.

Lees verder→

Mijn unieke pad met mijn ervaringen

Bij Innerscore Instituut volgde ik een opleiding tot lichaamsgericht psychotherapeut. Daar heb ik nog een studie gevolgd, non-verbale lichaamstaal.
In Utrecht heb ik nog verschillende opleidingen gevolgd bij het Centrum voor Leven en Intuïtie. Ik wilde mezelf trainen om beter te kunnen omgaan met mijn gevoeligheid en voor meer rust in mijn brein. Hier heb ik geleerd specifiek te kijken naar lichaamsenergie, die weer invloed hebben op systemen in jezelf, zoals ruimte voor jezelf, liefde, keuzes maken, autonomie en uitstraling. 

Ik ben de opleiding ADHD-coach, post HBO, gaan volgen bij ADHD Nederland. Als eerste insteek voor mijzelf, ik was nieuwsgierig naar ADHD. Wat gebeurt er in mijn hersenen en lichaam? In deze opleiding heb ik de kracht ervaren van zelfregulatie. Om grip te hebben op je brein, uit te zoeken wat wel werkt en het herkennen welke strategieën er ingezet worden en waarom. Natuurlijk raakte het ook mijn gevoel van vroeger, wat voelde ik mij als kind onbegrepen.

 

De volgende stap voor mij in een natuurlijk verloop is Kindercoaching. Kinderen vormen een prachtige groep mensen, waarbij ik mij heel sterk betrokken voel. Ik herken van vroeger hoe zij kunnen vastlopen op simpele facetten in het dagelijks leven. Hoe dit is voor het kind en de familie. Ik geniet ervan om mijn kennis en ervaring nu in te zetten voor kinderen, jongeren en volwassenen.

De kindercoach opleiding, post-HBO, heb ik gevolgd bij Goudeerlijk. Mijn hart maakte een sprongetje. Wauw wat een prachtige verdieping. Voor mij was dat de kers op de taart!
De binnenwereld van een kind naar buiten brengen. Kinderen hebben hun eigen unieke werkwijze. Voor mij voelt het als thuiskomen.  Ik geniet ervan om met kinderen op zoek te gaan naar hun sprankelende zijn!  Bevlogen van mijn missie, heb ik nog verschillende verdiepingscursussen gedaan, zoals De kracht van het Spel, voor meer kennis en tools die ik kan inzetten om kinderen en ouders met hun zoektocht te ondersteunen.

Ik blijf mezelf ontwikkelen. Op dit moment ben ik ingestapt in de verdiepingsopleiding over “Het gevoelige kind met sterke wil” in België.

Mijn bedrijf, UniqByou, staat voor jouw unieke zijn. Gun jezelf het belopen van jouw eigen unieke pad; een leven leiden die écht bij je past. Elke dag is het voor mij een kadootje om te mogen werken. Ik vind het geweldig om zoveel mogelijk kinderen en volwassenen te prikkelen om vanuit hun eigen kracht en volledige potenties te gaan leven. Dat er ontspanning komt en plezier.