Coaching

Volwassenen

Vanuit je hoofd naar in je lijf

Jij kan het leven leiden waarin jij het voor het zeggen hebt. Je voelt je vrijer en staat krachtiger in de wereld.

Ondanks jouw harde werken, pokerface, intelligentie en aanpassingsvermogen waar je het al die tijd nog goed mee gered hebt, ben je nu op een punt aangekomen dat er regelmatig paniek ontstaat omdat je niet meer weet hoe je alle ballen in de lucht moet houden.

Val je steeds terug in oude patronen en strategieën, leg je de lat steevast te hoog, loop je vast met je baan, slaap je slecht, ben je onder-of overprikkeld, heb je een brein in overload, komt alles op je af? Heb je ervaring met een burn-out of depressie en weet je niet hoe je hieruit gaat komen? Heb je AD(H)D en wil je er meer inzicht in krijgen? Laat me je helpen.

Coaching

Kind & ouder

Persoonlijke begeleiding voor kind en ouder.

Lees verder→

Jongeren

Zelf de regie pakken over je brein, hoe tof is dat.

Lees verder→

Volwassenen

Werk aan steeds meer rust in je hoofd en lijf.

Lees verder→

Vind jezelf opnieuw uit en wordt de beste versie van jezelf

Bij mij krijg je inzichten en kennis, waardoor jij nieuwe keuzes kunt maken. Met de nodige dosis lef en humor starten we een prachtige zoektocht die jou verder helpt!

Als coach zet ik al mijn kennis en eigen ervaring in om je inzichten te geven. Ik kijk naar de verbindingen tussen lichaam, gevoel en hoofd. Alle antwoorden zitten in jezelf, daar ben ik van overtuigd. Vanuit het denken naar in je lijf. Als het antwoord in je hoofd lag, had jij allang een oplossing bedacht! We gaan samen aan de slag met je onderbewuste, want daar ligt de sleutel tot duurzame verandering.

In de coaching maak ik o.a. gebruik van lichaamsgericht en systemisch werk, visualisaties, NLP en energiewerk. Ik luister met aandacht en nieuwsgierigheid en kijk met een heldere blik. Laten we samen stappen maken zodat er meer grip op je leven komt en meer ruimte voor jou!

 

Wat is jouw unieke blauwdruk?

Laat je verrassen door jezelf te leren kennen!

Wat zijn de onbewuste sturingen achter je gedrag en achter je overtuigingen? Wat zijn je kern waarden, hoe kom je in de actie? Wat ben je over jezelf gaan geloven? Wat doe je met grenzen? Hoe ga jij om met stress? Waar zit je hoofd zo vol mee? Hoe is je energieniveau en wil je daar graag meer inzicht in krijgen?

Ik help je om buiten je comfortzone op zoek te gaan naar jezelf. De comfortzone ken je al! Iedereen heeft bij mij ruimte voor zijn/haar unieke proces en op een eigen tempo. Durf je eigen valkuilen te onderzoeken. Hoe gaan jouw pretstofjes weer stromen? Wat zijn je kwaliteiten en wanneer zet je ze in? We kijken naar wat voor JOU werkt, want ieder mens is uniek! Zelf de regie pakken over je brein, hoe tof is dat. Je leert tools te gebruiken die je kunt inzetten wanneer je maar wilt. Zo werk je aan steeds meer rust in je hoofd en lijf.

Lijkt het je goed om kennis te maken en ben je eraan toe om meer uit jezelf te halen? Coaching kan zowel online als op de praktijk. Je bent van harte welkom.

Ervaringen

Even checken

‘Jeanne is een open, betrokken en zeer benaderbare coach. Niet alleen tijdens, maar ook tussen de coachsessies door. Bijvoorbeeld even een tussentijds appje om “even bij je in te checken” en te kijken hoe je op dat moment bent.

De sessies zijn/ worden afgestemd op de behoefte van dat moment, maar wel altijd passend binnen jouw proces.

Jeanne creëert een hele veilige situatie, waardoor openstellen en naar je “diepere zijn” gaan lang niet zo eng en/of onmogelijk blijkt als dat het lijkt.’

Van moment 1 een klik

‘Jeanne is een geweldige coach. Het was van moment 1 een klik. Ze bevestigt wat je voelt, denkt en doet, omdat ze zelf ADHD heeft. Dat maakt het nog prettiger. Zo durf je ook meer te zeggen.

De gesprekken gaan van small talk naar gerichte oefeningen en technieken, zonder dat het geforceerd aanvoelt. Ik ben zo blij om bij haar te zijn beland. Ze helpt me om bevriend te worden met mijn ADHD! Dankjewel Jeanne!’